Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Καλό ταξίδι καλέ μου Άνθρωπε...

Ο αγαπημένος σε όλους μας Θανάσης Βέγγος σήμερα το πρωί έφυγε γιά πάντα... Το χαμόγελο και η χαρά των παιδικών και όχι μόνον χρόνων της ζωής μας. Πολύ μεγάλος ηθοποιός, πολύ μεγάλος, αξιοπρεπής και σεμνότατος Άνθρωπος, με το Α κεφαλαίο!







Καλό ταξίδι αγαπημένε Θανάση... Πόσο θα μας λείπεις... Καλό ταξίδι καλέ μου Άνθρωπε...









Ας θυμηθούμε λίγες από τις αξέχαστες σκηνές που μας χάρισε απλόχερα το χαμόγελο και τη χαρά με το πηγαίο ταλέντο του, το ανεπανάληπτο παίξιμό του και το εκφραστικότατο πρόσωπό του!




2 σχόλια:

  1. Έφυγε και ο τελευταίος των Μοϊκανών απο του κωμικούς μας, ο οποίος για δεκαετίες πρόσφερε αστείρευτα μαζί με τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Νίκο Ρίζο,Νίκο Σταυρίδη, Κώστα Χατζηχρήστο κ.α. για να θυμηθούμε μερικούς κωμικούς μας, το γέλιο στις χαρές και στις λύπες των ανθρώπων, κυρίως στις λύπες. Ναι, έφυγε ο Θανάσης Βέγγος, ο καλός μας Άνθρωπος, είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, και βρίσκεται στη γειτονιά των Αγγέλων.
    Καλό ταξίδι Θανάση, θα σε θυμόμαστε πάντα μέσα από τις ταινίες που μας άφησες παρακαταθήκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματική παρακαταθήκη το έργο του Θανάση Βέγγου, φίλε Papaveri. Μέγιστος κωμικός και γιατί όχι, λαϊκός ήρωας θα έλεγα.
    Το γέλιο που μας χάριζε ο Θανάσης Βέγγος βαθειά μέσα του έκρυβε τον αγώνα μιάς σκληρής, δύσκολης και άδικης πολλές φορές καθημερινότητας και εποχής. Έκρυβε δάκρυ το χαμόγελο και η χαρά που τόσο απλόχερα μας χάρισε ο καλοσυνάτος αυτός πολύ μεγάλος Έλληνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή