Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά σκακιού στο καφενείο "Πανελλήνιον".Από την διεύθυνση του καφενείου "Πανελλήνιον" έμαθα πως την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, Πέμπτη 26/12/2013 και από ώρα 16:00 το μεσημέρι το καφενείο "Πανελλήνιον", ιστορικό σκακιστικό στέκι της Αθήνας θα ανοίξει γιά να διεξαχθεί στον χώρο του Χριστουγεννιάτικο τουρνουά σκακιού.

Το τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί ανάλογα με τον αριθμό των σκακιστών που θα προσέλθουν δεν θα έχει παράβολο. Η ιδέα των ανθρώπων του καφενείου "Πανελλήνιον" είναι να περάσουν όμορφα οι σκακιστές μέσα στην εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας στον φιλόξενο χώρο του "Πανελλήνιον". θα είναι αναμφίβολα μία ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη σκακιστική συνάντηση των φίλων του σκακιού.

Ραντεβού λοιπόν γιά Χριστουγεννιάτικο τουρνουά σκακιού στο καφενείο "Πανελλήνιον" την Πέμπτη 26/12/2013 στις 4 το απόγευμα.

Το καφενείο "Πανελλήνιον" βρίσκεται στην οδό Μαυρομιχάλη 16 (κοντά στην γωνία με την οδό Σόλωνος) στο κέντρο της Αθήνας και ο αριθμός τηλεφώνου του είναι 210 3634 492.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου