Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ο Ιβάν Σαββίδης χορηγός της Ε.Σ.Ο.






Μία είδηση που έλαβα από τον φίλο Χρήστο Γκορίτσα και που αν γίνει πραγματικότητα πιστεύω πως θα βοηθήσει το ελληνικό σκάκι στους δύσκολους καιρούς που περνάμε...


Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Ο.

Την Παρασκευή, 12.10.2012 συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΕΣΟ κ. Γιώργος Μακρόπουλος και ο ομογενής επιχειρηματίας κ. Ιβάν Σαββίδης και συζήτησαν για το σκάκι στην Ελλάδα και την πιθανότητα ο κ. Σαββίδης να γίνει χορηγός της ΕΣΟ. Είχε προηγηθεί λίγες ημέρες πριν συνάντησή τους στη Μόσχα παρουσία και του προέδρου της FIDE κ. Ιλιουμτζίνοβ που συνδέεται με τον κ. Σαββίδη με μακροχρόνια φιλία.
            Ο κ. Σαββίδης που πρόσφατα ανέλαβε τις τύχες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε ότι δε θέλει ο αθλητισμός να συνδέεται μόνο με τη δύναμη και σε καμία περίπτωση με τη βία, αλλά να αναδεικνύεται και το άλλο πρόσωπό του, αυτό της πνευματικότητας και του πολιτισμού. Πρόθεσή του δήλωσε ότι είναι να βοηθήσει το σκάκι που είναι το κατ’ εξοχήν πνευματικό άθλημα και να ενισχύσει τόσο τα νέα παιδιά που αναδεικνύονται, αλλά και την ΕΣΟ βάσει των προγραμμάτων και των αναγκών της.
            Στη συνάντηση της Θεσσαλονίκης, όπου παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Παύλος Αναστασιάδης, ο κ. Σαββίδης δεσμεύτηκε να προβεί σε σημαντικές χορηγίες προς την ΕΣΟ τόσο φέτος, όσο και στα επόμενα χρόνια. Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει χορηγός του Πρωταθλητή Ευρώπης έως 10 ετών 2011 Ευγένιου Ιωαννίδη και της Πρωταθλήτριας Ευρώπης έως 12 ετών 2012 Αναστασίας Αβραμίδου.
            Το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη (27.10.2012) συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου