Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ένα βιβλίο γιά τον Bobby Fischer.

Ένα καινούργιο βιβλίο γιά τον Bobby Fischer πρόκειται να εκδοθεί τον ερχόμενο Ιούλιο του 2011 από τον αμερικάνικο εκδοτικό οίκο "powerHouse Books". Πρόκειται γιά το βιβλίο του αμερικάνου δημοσιογράφου και φωτογράφου Harry Benson με τίτλο "Bobby Fischer" το οποίο θα περιέχει σπάνιες και μοναδικές φωτογραφίες του μεγάλου Bobby Fischer. Τον Ιούλιο επίσης αναμένεται και το ντοκυμανταίρ της HBO "Bobby Fischer Against the World".

Το δελτίο τύπου του εκδοτικού οίκου αναφέρει μεταξύ άλλων: "Ο Benson συνάντησε τον Fischer σρην Αργεντινή κατά την διάρκεια της κατάταξης γιά το ματς του παγκόσμιου πρωταθλήματος και τον ακολούθησε στην Νέα Υόρκη τόσο στην προπόνησή του αλλά και στην διαμονή του κατά την διάρκεια των αρκετών εβδομάδων του παγκοσμίου πρωτθλήματος του 1972 και ήταν παρών κατά την στιγμή της μεγάλης νίκης του Fischer. Ο Benson υπήρξε ένας από τους λίγους ανθρώπους που ο Fischer μίλησε κατά την διάρκεια εκείνων των σημαντικών στιγμών γιά την ζωή του και την καριέρα του".

Φωτογραφίες του Harry Benson έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά όπως τα: Life, Vanity Fair, People, The New Yorker κ.λ.π. Στην καριέρα του έχει δημιουργήσει βιβλία φωτογραφιών γιά σημαίνοντα πρόσωπα όπως οι Beatles, ο γερουσιαστής Robert F. Kennedy, και ο πρόεδρος των Η.Π.Α. Ronald Reagan.


Τα στοιχεία της έκδοσης είναι τα ακόλουθα:

Bobby Fischer
by Harry Benson

powerHouse Books

Chess / History / Biography
Hardcover
10.25 x 12.25 inches
144 Pages
100 full-color and black-and-white photographs
ISBN: 978-1-57687-581-0
$39.95
$46.00 CAD



Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από το βιβλίο.






















Και ένα μικρό βίντεο γιά το βιβλίο.

Bobby Fischer Book Flip from powerHouse Books on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου